Belediye Sitesi
  • Haber Tarih : 10.04.2017
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Mutki’de Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı Hükümet Konağı önünde yapılan törenle kutlandı. Hükümet Konağı önünde yapılan tören saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunmasıyla başladı. İlçe Emniyet Amiri Mehmet Tekin Alper Atatürk anıtına çelenk bırakmasından sonra yaptığı konuşmada, “Polis teşkilatının, toplumunun huzur ve güvenliğini sağlamakla görevli olduğunu ifade ederek, "Bir kez daha 15 Temmuz sürecinde de gördüğümüz üzere devletin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı koyan, bu uğurda gerektiğinde canını seve seve feda eden teşkilatımız, şerefli geçmişiyle milletinin övünç kaynağı olmuştur." dedi. Hükümet Konağı önünde yapılan törenden sonra Mutki Belediyesi sosyal tesisinde kokteyl verildi. Bu arada, gün dolayısıyla İçişleri Bakanlığı tarafından KHK ile görevlendirilen Mutki Kaymakamı Mehmet Kılıç, İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek, teşkilatın 172. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf