Belediye Sitesi
  • Haber Tarih : 28.03.2017
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Mutki Kaymakamlığı ve Mutki Belediyesinin ortak girişimi olan Sosyal Market projesinde çalışmalar tamamlandı. Projeyle ihtiyaç sahiplerinin giyim gereksinimleri karşılanacak. Mutki Kaymakamı Mehmet Kılıç’ın geçtiğimiz günlerde duyurduğu Sosyal Market projesinde çalışmalar tamamlandı. Bir mağazadan farksız tasarlanan markette ihtiyaç sahiplerine giyim desteği verilecek. Market, çocuk, erkek ve kadın reyonlarının bulunduğu birçok ürün çeşidiyle hizmet verecek. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Mehmet Avşaroğlu yaptığı açıklamada, sosyal marketle birlikte ihtiyaç sahiplerine daha sağlıklı hizmet verebileceklerinin altını çizdi. Avşaroğlu, “Sosyal marketin amacı, şehit, gazi yakınları, yetim ve ihtiyaç sahiplerine giyim yardımı yapmak. İhtiyacı olanların tespiti yapılarak ihtiyaçları marketten karşılanacak” dedi. Sosyal marketin ihtiyaç sahiplerine hizmet götürmede önemli bir adım olduğunu belirten Başkan Kılıç ise, marketin hayırlı olmasını diledi. Sosyal marketin yaklaşık 4 bin aileye hizmet vermesi bekleniyor. Öte yandan açılışın önümüzdeki günlerde Bitlis Valisi Ahmet Çınar’ın katılımıyla yapılacağı öğrenildi.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf