Belediye Sitesi
  • Haber Tarih : 20.03.2017
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. yıldönümü sebebiyle anma programı düzenlendi Mutki’de 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümünü kutlama ve şehitleri anma programı düzenlendi. Mutki Yatılı Bölge Okulunda(YBO)düzenlenen programa Mutki Belediye Başkanı Mehmet Kılıç’ın yanı sıra, Garnizon Komutanı Ekrem Doğan, Cumhuriyet Savcısı Hatice Hanbaba, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunmasının ardından Mutki Anadolu Lisesi Tarih öğretmeni Tahsin Kaya günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı Dereceye Giren Öğrencilere Ödüller Verildi Program Çanakkale Zaferinden kesitler sunan slayt gösterisiyle devam etti. Programda öğrenciler arasında şiir, kompozisyon ve resim dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödül töreniyle ödüllerini aldı. Törenin ardından öğrenciler sahnede şiirler okudu. Çanakkale Piyesi Büyük Alkış Aldı Anma programı Çanakkale’nin sembollerinden olan Kınalı Alinin annesine yazdığı mektubun sahnelenmesiyle devam etti. Daha sonra Mutki Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı oratoryo sahnelendi. Mutki Kız Meslek ve Teknik Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Çanakkale adlı piyes salondakiler tarafından büyük beğeni aldı. Program Teşekkür konuşması ve protokol üyelerinin sahnede fotoğraf çektirmesiyle sona erdi. Öte yandan Başkan Kılıç ve beraberindekiler programdan sonra YBO’da öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti. Kılıç, 8. Sınıf öğrencileriyle bir süre sohbet ederek tavsiyelerde bulundu.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf