Belediye Sitesi
  • Hoşgeldiniz...
  • Haber Başlık : 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Gerçekleştirildi
  • Haber Konu : 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Gerçekleştirildi
  • Haber Tarih : 15.03.2017
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Mutki Yatılı Bölge Okulu konferans salonunda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı gerçekleştirildi. İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan program, Mutki Anadolu Lisesi Müdürü Emrullah Emre’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. İstiklal Marşının ilk bestesinin dinletilmesinin ardından katılımcılara Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan slayt gösterisi izletildi. Program, öğrencilerin şiir okumaları ve Mutki Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu oratoryu gösterisiyle devam etti. Liseler arası düzenlenen İstiklal Marşını güzel okuma yarışması birincisinin marşı salonda bulunanlara okumasından sonra, program çeşitli dallarda verilen ödül töreniyle sona erdi. Programa Mutki Cumhuriyet Savcısı’nın yanı sıra İlçe Garnizon Komutanı, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf